Il Mercatino

Tutto italiano

En lille bid af Italien - Il Mercatino finder du i Mejlgade 18 - midt i det aarhusianske Latinerkvarter.

Il Mercatino er et resultat af forskellige erfaringer i import af italienske fødevarer, erfaringer i det italienske køkken og vilje til at lade århusianske kunder opleve den italienske madkultur.

Paolo Marinaro kommer oprindeligt fra Rom, og har opbygget maderfaring både i hovedstaden og andre dele af Italien bl.a. Sardinien, Sicilien og Calabria. Paolo har drevet et af de første engros-firmaer med varer fra Italien, 1996-2000, og kørte rundt mellem kunderne i Danmark.

Il Mercatino har eksisteret siden 2000. Vores mål var, er og vil altid være, at hver bid af vores mad skal give kunden fornemmelse af at være i den gammeldags italienske butik, hvor kun italienere spiser.

Italienske specialiteteri hos Il Mercatino i Aarhus

Italienske specialiteter

Vi har et stort udvalg af kvalitetspasta fra den mere eksklusive til dagligdagspastaen. Derudover tilbyder vi italienske specialiteter som: Pesto, oliventapanade, artiskokker, auberginer, soltørrede tomater m.m.

Italienske oste, pølser, salami

Oste, skinke, salami, bresaola...

Besøg forretningen og oplev vores udsøgte udvalg af italienske pecorini, lufttørret skinke, Bresaola (okseinderlår), italiensk salami med fennikel, chili eller parmasalami. Vi byder også på velsmagende oste som fåreoste, gedeoste og komælksoste.

Italienske sandwiches og panini hos Il Mercatino

Italienske vine, grappa, olie, balsamico...

Hos Il Mercatino finder du også et udvalg af italienske vine, grappa, dessertvine, olivenolier, balsamico m.m.

Italienske sandwiches og panini hos Il Mercatino

Kaffe to go eller nyd den her

Smagen af Italien fuldendes med en god kop kaffe, espresso eller cappuccino, som vi tilbereder på den rigtige, italienske kaffemaskine Napoletana manuale a leva. Kaffen laves naturligvis på bønner fra italienske Palombini.

Il Mercatino